Sunday, May 08, 2005

8 mei 2005

In Scheveningen aan het strand is men weer in de weer met de inmiddels zeer bekende jaarlijks terugkerende wedstrijd van zandsculpturen waarbij dan vele teams aan een zandsculptuur werken. Mede met de aanvang van het evenement van de zandsculpturen is er dan ook aan het strand van Scheveningen een gevoel van aanvang van het zomerseizoen van het strandleven.

Deze middag is ook wethouder Stolte in Scheveningen aanwezig hij is dan aanwezig bij de aankomst van botenrace bij de botenjachtclub van Scheveningen.

Na de zaterdag is zondag een dag welk ook om sport gaat zo is naar voren gekomen dat in de vorming van het zaalvoetbalteam van gemeenteradenzaalvoetbal er een mogelijkheid is dat veel aanmeldingen aanwezig zullen zijn.

Deze aanstaande week zal er wellicht een reactie te verwachten zijn van hoe de fracties van de college partijen eigenlijk aankijken tegen de door het college aangekondigde plannen rondom de Dibbetstraat en hoe men het dan in commissievergadering naar voren zal gaan inbrengen.

Op de zondag is er vaak bijzondere radio te beluisteren. Het is jammer dat in Den Haag er in de nachten bij de radiozenders van Radio West en Stadsradio geen mogelijkheid is van het uitzenden van echte uitzendingen maar dat er dan uitzendingen zijn die op een band zijn gezet wellicht is het mogelijk te maken dat in de nachtelijke uren van tussen twaalf en zes er bij Radio West en Stadsradio heel goede nachtelijke uren radio kan worden gemaakt.