Sunday, May 15, 2005

15 mei 2005

In relatie tot weken en beginnen van vrijdag zaterdag en zondag zijn de vrijdag zaterdag en zondag dagen die ook sportdagen zijn en vanuit sport dan een invloed op de rest van de week hebben.

Zo gaat aanstaande week in het teken staan van een sportieve aanval vanuit een Haagse gemeenteraadsmeerderheid van VVD (elf) PvdA(tien) en Groen Links (drie) richting Haagse CDA wethouder Stolte.

De raadsmeerderheid van elf plus tien plus drie samen vierentwintig is op zoek naar nog meer meerderheid om aanstaande woensdag bij de raadscommissie Middelen, Stadsbeheer, Sport en Scheveningen wethouder Stolte middels gekissebis in politieke moeilijkheden te brengen. De problemen van wethouder Stolte liggen op een vlak waarbij dan de elf, tien en de drie samen van mening zijn dat ze geen tijdige voorlichting hebben gekregen en dat ze door de ontijdige voorlichting geen goed besluit hebben kunnen nemen.

Daar waar gelezen is dat Henk Kool als fractievoorzitter van de gemeenteraadsfractie van de Haagse PvdA geshockeerd geen digitale reacties meer gaat geven is niet gelezen dat Henk Kool niet meer digitaal gaat lezen.

Er zijn geluiden die melding maken dat sinds Henk Kool gestopt is met roken hij anders is geworden wie weet is het stoppen met roken voor Henk Kool toch anders gegaan dan hij in gedachte had en had hij als rokende Henk Kool misschien dingen anders gedaan dan de niet rokende Henk Kool.

De komende week zijn er diverse commissievergaderingen waaronder dan op de woensdag
in de ochtend, middag en avond.

Vandaag is er in de avond in het Paard van Troje het festival van 50 jaar Puch brommers.

Aanstaande donderdag is er in Den Haag weer een mooi moment voor theater Korzo want dan gaat er door een wethouder een bestelgids om in Den Haag in 2005 en 2006 uit te gaan worden uitgedeeld.

Voor Korzo is dit natuurlijk hartstikke goed want Korzo zit in de gebouwen van de vroegere bioscopen Corso en Camera en is toen de bioscopen er niet meer inzaten door studenten van de toenmalige in Den Haag aanwezige KSA (Katholieke Sociale Academie) in gebruik genomen en later Korzo geworden.