Tuesday, June 28, 2005

28 juni 2005

Gisteren kwam digitaal bericht van Haags PvdAgemeenteraadslid Koen Baart om te gaan stemmen op het lied aangaande de golf in de lucht. De oproep om te gaan stemmen op het radarlijke liefdeslied was al te lezen op een andere digitale weg maar dat was en is een andere digitale weg dan de digitale weg van de Haagse PvdA.

Het is algemeen bekend dat binnen de Haagse PvDAgemeenteraadsfractie de fractievoorzitter ervan voorlopig een digitale stilteperiode heeft maar Koen Baart is geen fractievoorzitter maar fractiesecretaris en wellicht is er de mogelijkheid aan het ontstaan dat voor het moment de fractiesecretaris en voor de fractievoorzitter samen niet digitaal zijn een uitgangspunt is geworden. In ieder geval bij publicatie van de oproep van Koen Baart op de digitaalheid van de Haagse PvdA is men daar toch iets te laat waardoor de indruk kan ontstaan dat er een hele discussie aan het ontstaan is of het idee van Koen Baart wel of niet publicatie op de digitale weg van de Haagse PvdA krijgt.

In de wandelgangen is naar voren gekomen dat Koen Baart zeer tevreden is dat zijn nieuws op Radio West was te beluisteren maar ontevreden dat het nog niet in de Haagsche Courant heeft gestaan en dat hij de verwachting heeft dat het ook nog in de Haagsche Courant komt te staan.

Waar men ook te laat mee was was vandaag omdat er gisteren op maandag en de dag ervoor op zondag niet aan gedacht was. Zo was er gisteren in het Atrium van Het Haagse stadhuis geen plek om felicitaties te schrijven naar aanleiding van plaatsgevonden geboorte.Vandaag is het college, naar men zegt door suggestie van Evert de Niet en Wim Pijl fractievoorzitters van de Politieke Partij Scheveningen en de ChristenUnie/SGP,met ruimte gekomen om in het Atrium felicitaties in een felicitatieboek te kunnen schrijven.

Gisteren zijn door de Griffie felicitaties gekregen in de vorm van een schouderklop Bij de Griffie zijn ze hartstikke blij dat ze een schouderklop hebben gekregen maar dan vooral omdat de schouderklop in een vroeg stadium is gekomen. Het college heeft samen met de gemeentesecretaris bedacht dat het goed is om schouderkloppen binnen het Haagse stadhuis uit te delen. Inmiddels zijn er al veel schouderkloppen uitgedeeld en zullen er veel meer volgen vandaar dat de Griffie zeer blij is dat men in een vroeg stadium een schouderklop heeft gehad want als bijna iedereen in het Haagse stadhuis een schouderklop heeft gekregen is het bijna niet meer leuk voor een afdeling om ook een schouderklop te krijgen.

Vanavond is er een vergadering van de Stadsdeelcommissie Haagse Hout welk volgens de nieuw ontwikkelde vorm gaat zijn, over de nieuwe vorm van stadsdeelbijeenkomsten is veel discussie geweest waarbij binnen enige tijd de commissievoorzitters gaan evalueren hoe het met de nieuwe vorm is gegaan hoogstwaarschijnlijk zullen de commissievoorzitters na de zomer met de evaluatie naar buiten komen.

Aanstaande vrijdag is weer ,zoals de laatste jaren ieder jaar, er de Parade maar dit jaar is het niet in het Zuiderpark zoals vorig jaar maar in het Westbroekpark.