Monday, June 20, 2005

20 juni 2005

Mooi weer spelen is in Delft een jaarlijks festival welk recentelijk daar weer heeft plaatsgevonden. Voor deze week is te verwachten dat aanstaande woensdag bij de commissie welzijn de wethouder welzijn mooi weer zal gaan spelen ten aanzien van de herverdelingen bij welzijnswerk in Den Haag.

Te verwachten is dat bij de herverdelingen de wethouder wel weer de steun zal krijgen van de fracties die wethouders in het college hebben waarbij er dan de mogelijkheid is dat zij van haar PvdAfractie wel weer volledige steun zal krijgen en dat de VVD en CDA zich daarbij gaan aansluiten.

Ook bij de vergadering van de commissie Welzijn maar dan op gebied van de kwaliteit
van lucht gaat er worden gesproken over de voortgang van het plan van aanpak luchtkwaliteit waarbij dan veel zal worden gesproken over de plannen met betrekking tot de herinrichting van de beide Veerkaden.

Iets wat vanuit een bijeenkomst uit het thema luchtkwaliteit naar voren kwam was voor Henk Kool aanleiding om niet meer digitaal actief te zijn en tot op heden is hij inderdaad niet digitaal actief.

In tegenstelling tot Henk Kool,als fractievoorzitter van de Haagse raadsfractie van PvdA, zijn andere fractiegenoten van hem af en toe wel digitaal actief waardoor te bemerken valt dat de niet digitalelijn van Henk Kool niet een digitale fractielijn is.Ongetwijfeld zal hernieuwde aanstaande digitale participatie van Henk Kool grote publicitaire waarde met zich meebrengen.

Woensdagavond is er de commissievergadering waarbij de burgemeester aanwezig is en het nieuwe voorstel van het college naar voren gaat brengen in relatie tot wel of niet een locatie op het weiland van het landgoed Clingendael.

Voor de gemeenteraadvergadering van aanstaande donderdag welk om twee uur in de middag gaat aanvangen is nog niet duidelijk of men naar aanleiding van de bespreking van woensdagavond, aangaande Clingendael, dit dan op donderdag in de middag of in de avond gaat bespreken want het fractievoorzittersoverleg welk vandaag heeft plaatsgevonden gaf niet helemaal duidelijkheid aan waardoor aanstaande donderdag voor de vergadering van de gemeenteraad de fractievoorzitters nog een keer bij in de kamer van de burgemeester met de burgemeester erbij in overleg gaan.

Morgenavond gaat de commissievergadering met betrekking tot wethouder Heijnen weer bij elkaar komen dit omdat na vorige week woensdag de Haagse gemeenteraadsfractie van de VVD de toen antwoorden van wethouder Heijnen nog een keer wil doornemen.

De vergadering van morgen avond om negentien uur dertig is wellicht middels internet te volgen, althans bij geval dat de storing die er vorige week was verholpen is.