Wednesday, June 29, 2005

29 juni 2005

Vandaag is naar voren gekomen dat in de wandelgangen van de fracties een hele grote vraag is of vanavond Titia Lont de bijeenkomst van de Haagse CDA gaat bijwonen om naar voren te brengen wat zij onlangs naar voren heeft gebracht en of er invloed van uit is gegaan. Volgens de wandelgangen mag vanavond media bij de bijeenkomst niet aanwezig zijn.

Gisterenavond bij de stadsdeelcommissievergadering van Haagse Hout kwam veel naar voren dat het college in de afgelopen tijd in Haagse Hout vele dingen niet heeft gedaan wat het college een half jaar geleden bij een bijeenkomst van de stadsdeelcommissie Haagse Hout wel heeft toegezegd te gaan doen zodat er voor bewoners in de woonomgeving binnen Haagse Hout verbeteringen kunnen ontstaan.

Bij aanvang van de stadsdeelcommissievergaderingen werd er plots besloten om het anders te gaan doen dan dat daarvoor informatie was gegeven, mede hierdoor liep de discussieavond anders dan dat de bedoeling was. Bij de bijeenkomst was ook aanwezig de onderzoeker die ook de andere stadsdeelbijeenkomsten aan het onderzoeken is waarna er dan een onderzoek klaar is welk dan een uitgangspunt vormt voor de evaluatie die de commissievoorzitters gaan maken naar aanleiding van de plaatsgevonden veranderingen binnen de Haagse stadsdeelcommissies.

Vandaag is bericht naar buiten gekomen dat Koen Baart als Haags PvdAgemeenteraadslid zeer tevreden is dat het PvdA idee voor het nomineren van het zeer bekende lied ook in de Haagsche Courant heeft gestaan waarbij het vreemd is dat het politieke idee van Koen Baart niet bij de digitale Haagse PvdA te lezen is.

Maandagavond was Henk Kool in het Haagse Stadhuis voor zijn gesprek met Constant Martini en Sharon Dijksma. Constant Martini liet weten natuurlijk niets naar buiten te willen brengen van hoe het gesprek was gegaan en vandaag bracht Henk Kool naar buiten dat hij ook niets digitaals ging melden van hoe zijn gesprek was geweest.

Morgenavond gaat er in de raadszaal een discussie plaatsvinden aangaande de Scheveningse kust, indien de gemeentelijke digitale weg het nog doet is de bijeenkomst morgenavond middels de gemeentelijke digitale weg te zien.