Friday, November 11, 2005

11 november 2005

Vandaag is in de wandelgangen van de Haagse gemeenteraad gebleken dat er veel belangstelling is naar de uitkomst van de dag van morgen bij en om de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie.

In relatie tot digitaal verkeer is merkbaar dat bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie van de vier mogelijke lijsttrekkers de huidige fractievoorzitter van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie in relatie tot zijn lijsttrekkerscampagne het minst digitaal heeft bewogen en dat de meeste digitale bewegingen in een relatie tot lijsttrekkerscampagne waarneembaar waren bij een oud fractievertegenwoordiger bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie.

In geval van dat hij lijsttrekker gaat worden is voorspelbaar dat zijn lijsttrekkerschap wellicht een hele grote verrassing in de Haagse gemeenteraad gaat zijn.

Wellicht is het misschien een beetje jammer dat een oud voorzitter van GroenLinks in Den Haag de laatste dagen geen statistieken heeft bijgehouden over wellicht dag en schommelingskoersen aangaande een morgen te verwachten volgorde van Haagse GroenLinksgemeenteraadsleden.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie was gisteren en vandaag merkbaar dat er daar een grote mate van tevredenheid is dat de beleidsmedewerker van de Haagse CDAgemeenteraadsfractie heeft geopteerd voor een achtergrond in plaats van een voorgrondplaats want het is bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie algemeen bekend dat de beleidsmedewerker van de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een, voor zijn fractie, goede kijk op dingen heeft.

Volgende week in een commissieraadsvergadering gaat er bespreking plaatsvinden van een voortgangsrapportage aangaande randstadrail.

Aanstaande dinsdagavond is er om half acht een vergadering van de gemeenteraadsstadsdeelcommissie Leidschenveen-Ypenburg.

Te verwachten is dat gedurende de paar komende dagen Haagse CDAgemeenteraadsleden informatie gaan krijgen aangaande hun volgorde voor het worden van Haags CDAgemeenteraadslid.

Op zestien november aanstaande is informatie op dat gebied algemeen bekend en meestal voor algemene bekendheid is er een kleinere bekendheid waarbij betrokkenen geïnformeerd geraken, aanstaande maandag is het de veertiende en dat is een beetje vlak voor de zestiende.

Vanaf afgelopen woensdag is er een beetje naar buiten aan het komen dat er een zeer grote mogelijkheid is dat Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk een zeer lage tot misschien wellicht zelfs geen plek gaat krijgen waarbij dan hoogstwaarschijnlijk voor haar het kantelmoment heeft gelegen toen zij naar buiten ging komen met digitale meldingen en mededelingen waarna toen daar nog boven op als mogelijk mede kantelmoment kwam haar digitale ruzie met de Haagse Courant waardor zij ook liet zien niet veel kwaliteiten te hebben in communicatie met de toenmalige oude Haagsche Courant want de twee journalisten kregen van haar het verwijt bezig te zijn met volgens haar een zeer slechte vorm van journalistiek.

Door haar toenmalige optreden moest men in en om de Haagse CDAgemeenteraadsfractie veel bewegen om het weer goed te laten komen met de toenmalige oude en nu nieuwe Haagsche Courant.