Wednesday, November 09, 2005

9 november 2005

Vanochtend bij de commissievergadering waarbij de burgemeester om cameraverplaatsing vroeg zaten de Haagse PvdAgemeenteraadsleden Tineke van Nimwegen en Marieke Bolle naast elkaar waarbij Tineke van Nimwegen felicitaties kreeg vanwege haar bereikte achtste voordrachtsplaats.

Bij deze felicitaties was aan de niet verbale lichaamstaal van de naast Tineke van Nimwegen zittende Marieke Bolle te zien dat Marieke Bolle geen prijs aan het stellen is met felicitaties richting Tineke van Nimwegen als ze er zelf naast zit.

Er bestaat een grote mogelijkheid dat in deze fase Marieke Bolle weer een dagelijkse geschreven digitale snelweg gaat onderhouden, althans dat bracht zij naar voren toen zij het advies kreeg om wellicht in deze fase van haar bevindingen maar weer eens een schriftelijke digitale snelweg bij te houden.

Vanuit de Utrechtse CDAgemeenteraadsfractiekamer heeft de digitale kok laten weten dat op achttien november aanstaande jongeren in en om de Haagse CDAgemeenteraadsfractie in debat gaan met Michel Santbergen om te bespreken hoe Michel Santbergen met de, als doel voorgestelde, verjonging om aan het gaan is en hoe hij dat in toekomstige toekomst gaat doen.

Zoals een beetje algemeen bekend heeft de digitale kok vanuit de Utrechtse CDAgemeenteraadsfractiekamer laten weten dat hij vanuit de Utrechtse CDAgemeenteraadsfractiekamer een verfrissende kijk in de christendemocratische keuken van alledag wil laten zien en dat hij zitting heeft in de beoordelingscommissie aangaande Haagse CDAgemeenteraadsleden.

Enige dagen voor de aanstaande zestiende november gaan de Haagse CDAgemeenteraadsleden vernemen hoe hun volgorde na Michel Santbergen als lijsttrekker is geworden.

Bij constatering dat men op de achttiende wil gaan bespreken hoe Michel Santbergen met verjonging in zijn fractie wil gaan omgaan kan er best mogelijk sprake zijn van het gegeven dat Haags CDAgemeenteraadslid Brigit Homan met haar drieëndertig jaar nog jong genoeg is en wellicht Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk te oud is bevonden voor verjonging.

Vanavond is er om half acht een commissievergadering welk middels de digitale snelweg te volgen is waarbij het wellicht te bekijken is hoe vanavond de werkwijze van Marieke Bolle in verband met haar zijn van commissievoorzitterschap gaat zijn.