Saturday, November 26, 2005

26 november 2005

Enige tijd geleden bracht werd middels een digitale snelweg van de Haagse CDAgemeenteraadsfractie naar voren gebracht dat het niet erg was dat er een tijdje geleden in de oude Haagsche Courant had gestaan dat er bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een koningsdrama aan de gang is want er kwam heus wel binnenkort iets naar buiten aangaande de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie.

Op zich hoeft het niet verbazingwekkend te zijn dat de Haagse CDAgemeenteraadsfractie al een hele tijd aan het wachten is op ontwikkelingen bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie want het is algemeen bekend dat men bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie graag naar kust en kustelijke ontwikkelingen kijkt.

Afgelopen woensdagmiddag was er een Haagse gemeenteraadscommissie waarbij de commissievoorzitter een Haags gemeenteraadslid van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie is en het was duidelijk waarneembaar dat de commissievoorzitter de berichtgevingen in onder anderen de nieuwe Haagsche Courant had gevolgd.

Bij de commissievergadering was ook Henk Kool als fractievoorzitter van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie aanwezig en hij was zeer tevreden te bemerken dat er bij ontwikkelingen zijn bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie want dan kunnen de kustelijke bewegingen welk Henk Kool als fractievoorzitter van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie had ondernomen beter tot uiting komen.

In de omgeving van de commissievergadering bracht Henk Kool naar voren zeer tevreden te zijn waardoor hij eigenlijk de afgelopen week een beetje het gevoel had naast zijn schoenen te lopen want het zag er goed uit voor de door hem beoogd wethouderschap en mocht dat niet gaan dan was hij wel in voor een opnieuw fractievoorzitterschap waarbij dan Tineke van Nimwegen en Koen Baart ook in aanmerking gaan komen voor kernfractieactiviteiten.

Met het gegeven dat Haags PvdAgemeenteraadslid Marieke Bolle na vier pogingen op de elfde plek was gekomen was Henk Kool zeer tevreden en liet hij weten het deerniswekkend te vinden hoe het met Marieke Bolle was gegaan en dat zij binnen haar fractie inderdaad, zoals de fractievoorzitter van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie naar voren heeft gebracht, in zware beschadiging is geraakt.

Vorige week kwam naar voren dat Haags VVDgemeenteraadslid Ageeth van den Heuvel zeer tevreden was dat zij digitaalheden aan het volgen is en dat zij door digitaalheden te volgen had kunnen zien dat op een digitale manier iets van een voorstel van haar te lezen was.

Aanstaande woensdagochtend en woensdagavond zijn er twee Haagse gemeenteraadscommissievergaderingen waarbij er de mogelijkheid is dat wellicht de vergaderingen op een digitale manier zijn te volgen maar dat is helemaal zeker omdat vorige week op een gegeven moment commissievergaderingen niet meer digitaal waren te volgen.

Maandagavond gaat er in het atrium van het Haagse Stadhuis een tentoonstelling beginnen waarbij men vandaag in opbouw van de tentoonstelling is begonnen met het opbouwen van de tentoonstelling.