Sunday, March 20, 2005

20 maart 2005

In april komen de drummers van Yamato vanwege hun wereldtournee weer naar Den Haag. Deze drummers zijn bijzonder energierijk waar dan energie in zit. Waar misschien minder energie in zit is de discussie die heeft plaatsgevonden over de energiebedrijven.

Met het nieuwe standpunt van de minister komen er misschien in de toekomst twee soorten energiebedrijven waarbij dan er een energiebedrijf is welk de energie levert en een energiebedrijf welk dan het energienetwerk in beheer heeft.
Daarmee heeft de gemeenteraad hoogstwaarschijnlijk nog minder invloed op levering
van energie terwijl er enkele jaren geleden nog sprake was van een Gemeentelijk Energie Bedrijf (GEB).

Binnen een gemeenteraadscommissie heeft er enige tijde geleden een realtief kort energiedebat plaatsgevonden maar er is en was geen steun voor een debat aangaande de samenhang tussen hoge energiekosten in woningen en een toekomstige aanstaande beleid van huurliberalisering.

Wie weet is het binnen de toekomst ook mogelijk om dan gewoon internet middels het doen van een stekker in het stopcontact te ontvangen omdat dan aansluitingen van internet op een heel andere manier aangesloten zijn maar toch zullen er altijd wel momenten zijn dat niet alles wat digitaal is kan omdat computers wel eens in storing gaan zoals volgens mij nu het geval is.

Zo zijn er de laatste tijd veel raadsleden die maar steeds op het digitale aan het mopperen zijn omdat dan weer eens dit kapot is dan weer dat maar dit komt onder
meer eigenlijk omdat men thans bij de stadhuis door ruimtegebrek er ook zeer veel flexplekken aan het ontstaan zijn waarbij er dan ook sommige digitale aspecten in storing geraken en niet goed gaan,hoewel er talloze faciliteiten wel goed gaan.

Wat dat betreft zijn e-mails een heel snel medium want ze zijn veel sneller te ontvangen dan via de post maar als er een storing is dan is het beste te wachten tot een storing in reparatie is gegaan.De komende dagen begint de astronomische lente.