Friday, April 01, 2005

1 april 2005

Daar waar iemand op 1 april te feliciteren is met een verjaardag zijn felicitaties altijd op zijn plaats. Wellicht door dat het 1 april is zijn dingen in fictie en werkelijkheid vaak niet echt helemaal van elkaar te onderscheiden.

Zo is het niet duidelijk of een e-mail van gisterenavond wel of niet ontvangen is of dat een 1 aprilzoektocht is naar niet bestaande e-mail daarnaast is niet duidelijk of van deze kant signaal te versturen is of e-mails wel of niet geopend zijn via een leesbevestiging terug te sturen maar dat zal wel het degibeet zijn.

Ook doe soms de telefoonlijnen van het Haagse stadhuis raar want dan valt opeens
gesprek weg maar wie weet is dat natuurlijk allemaal voor 1 april.

Gisterenavond iemand gesproken en daarbij kwam naar voren dat het landelijke congres van morgen in het Haagse Congresgebouw voor niet leden misschien niet gratis is maar dat niet leden dan wel mogen meespreken maar niet meestemmen.

In de zelfde avond van gisterenavond van gisteren ook nog de voorzitter van de stadsdeelcommissie Haagse Hout gesproken en gevraagd of ze kon bevestigen dat volgens velen zij voor het automuseum gaat stemmen, verder dan een het gaat jou niks aan hoe ik ga stemmen en hou er nou over op want de PvdA fractie maakt toch pas aan het eind bekend hoe het staat kwam ze niet.

In Den Haag is gelukkig de pseudo burgemeesterskandidaat met zijn pseudo burgemeesters kandidatuur gestopt en gaat proberen om zich voor 21 april 2005 aan te melden om Groen Links kandidaat voor de gemeenteraad te zijn waarbij hij heel graag op de vijfde plek van de kandidatenlijst wil komen te staan.

Op 15 april aanstaande sluit bij de Haagse VVD de aanmeldingstermijn om kandidaat voor de gemeenteraad te zijn.

Bij de Haagse CDA is ook de mogelijkheid tot kandidaatstelling al open en sluit deze na de zomer.