Friday, September 30, 2005

30 september 2005

Binnen de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden met het gegeven dat maatschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld in Den Haag aangaande de Dibbetstraat of Wijnhavenkwartier of Schilderswijk/Stationsbuurt/Zeeheldenkwartier er niet toe hebben geleid dat men onderdeel van de huiskamer van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is geworden want dan hadden er veel veranderingen van binnenuit kunnen hebben plaatsgevonden.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men eerder tevreden dat kritische mensen de huiskamer van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie hebben verlaten omdat men dan in de huiskamer geen kritische mensen heeft die andere nieuwe en achtergebleven kritische mensen in de huiskamer van steun kunnen voorzien.

In de huiskamer van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men erg bezig in de huiskamer maar gelukkig voor de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie zijn er geen bewoners uit bijvoorbeeld de Dibbetstraat of vanuit het Wijnhavenkwartier tot de huiskamer zijn toegetreden om daar veranderingen in toe te brengen dus kan de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie in de huiskamer gewoon haar gang gaan.

Vanavond tussen zes en zeven gaat Niek Roozenburg als oud Haags GroenLinksgemeenteraadslid een prettig openbaar gesprek hebben aangaande hoe hij het allemaal in de Haagse gemeenteraad heeft gezien.

Thessa Oosterholt bracht als Haags VVDgemeenteraadslid naar voren dat aanstaande maandag in het blad van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie kan worden gezien hoe het gaat met de huidige fractie ten opzichte van de indeling van de kandidatenvolgorde.

Vandaag heeft de Haagse gemeenteraad een zeer veel pagina’s tellende conceptdocumentatie ontvangen.

De conceptdocumentatie moet nog door de Haagse gemeenteraad worden vastgesteld zodat het na een conceptvorm een vastgestelde vorm heeft.

Bij de Haagse gemeenteraad is het vaak zo, en ook met de vandaag ontvangen conceptdocumentatie, dat nadat een concept is vastgesteld het conceptstuk verder gaat als vastgesteld stuk zonder dat men van het conceptstuk een vastgesteld stuk maakt.

Hierdoor ontstaat in het Haagse stadhuis dat er heel veel geschreven dingen zijn die al zijn vastgesteld maar waar dan op de kaft gewoon blijft staan concept omdat men na conceptdruk niet een vastgestelde druk maakt.