Thursday, October 20, 2005

20 oktober 2005

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men in zak en as dat Jetta Klijnsma lijsttrekker is geworden en heeft men de vraag of Marnix Norder nog wel zin heeft om tweede te wezen.

Haags PvdAwethouder Heijnen is nu ook een beetje boos omdat hij al steun had gegeven aan Marnix Norder en doordat deze het is geworden heeft Pierre Heijnen zich in een positie gebracht dat hij verder geen commentaar gaat geven.

Bij de aankondiging was er eigenlijk een groot ongeloof bij de medestanders van Marnix Norder omdat afgelopen dinsdag bij de bijeenkomst van het Haags Milieucentrum alles er nog aan het wijzen was dat Marnix Norder de lijsttrekker ging worden.

Bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden omdat men toch al volgens uitlatingen van Haags VVDgemeenteraadslid Anne Mulder geen zin heeft aan een torremolinos aan de kust en doordat Marnix Norder het niet is geworden is het voor de Haagse VVDgemeenteraadsfractie nog makkelijker om geen torremolinos aan de kust te willen.

Bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden omdat men daar de indruk heeft dat de Haagse CDAgemeenteraadsfractie dichter bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie aan het staan is met Jetta Klijnsma in welzijn dan bij wethouder Norder met bouwen.

Haags PvdAgemeenteraadslid Jan Schuller bracht net naar voren ernstig teleurgesteld te zijn dat hij niet had begrepen dat Jetta Klijnsma eigenlijk grotere kansen had dan Marnix Norder maar bracht hij naar voren dat wellicht Jetta Klijnsma op het nippertje had gewonnen omdat Marnix Norder de hele tijd voorsprong had maar dat blijkbaar aan het eind Jetta Klijnsma achterstand in voorstand had omgebogen want er waren in procenten negenendertigkommazeven stemmen uitgebracht waarvan tweeenvijftig procent voor Jetta Klijsnma en de overige procenten voor Marnix Norder.