Sunday, October 23, 2005

23 oktober 2005

Een onderdeel van het nieuwe oeuvre van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie bestaat voornamelijk uit het naar voren brengen dat welzijn binnen de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie opnieuw een belangrijk onderdeel is geworden.

Na het bekend worden van het lijsttrekkerschap van PvdAwethouder Jetta Klijnsma bracht Marko Fehres, beleidsmedewerker en tevens kandidaat bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie, naar voren dat hij al bijna afscheid van welzijn had genomen maar zich maar opnieuw mee ging bemoeien en dat het goed was dat hij vroeger opbouwwerker was geweest want daardoor wist hij nog wel waar welzijn overging.

Binnen de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie had Tineke van Nimwegen niet hardop uitgesproken dat zij achter en naast de kandidatuur van Jetta Klijnsma stond maar middels de digitale snelweg van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie was er een foto van Jetta Klijnsma samen met Tineke van Nimwegen te zien waarvan men over deze foto wellicht kan denken dat die zich concentreerde op een sterke vereenvoudigde vorm, zodat het beeld van steun voor elkaar in één oogopslag gezien en begrepen kon worden.

Vandaag krijgen in Den Haag in het Haags openbaar vervoermuseum vier zeer oude autobussen een status van busmonument toegewezen.

Ook is algemeen binnen de Haagse gemeenteraad bekend dat de felicitaties van Sander Dekker, als fractievoorzitter van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie, aan Jetta Klijnsma niet erg hartelijk maar eerder koel waren.

Morgenochtend is er in de Haagse gemeenteraad een commissievergadering.

Aanstaande week is te verwachten dat de Haagse VVD & CDAgemeenteraadsfracties bij de begrotingsbehandeling veel zullen stilstaan bij de door Jetta Klijnsma gemaakte opmerkingen waarbij zij
direct of indirect heeft aangegeven eigenlijk geen zin meer te hebben in een college met de VVD en CDA waarbij men daarover binnen de Haagse VVD & CDAgemeenteraadsfracties een mening heeft.

Hierover hebben Haagse gemeenteraadsleden van VVD Anne Mulder en CDA,Wil Vonk, middels hun digitale snelwegen al een inkijk gegeven.