Tuesday, October 25, 2005

25 oktober 2005

Gisterenavond had de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie een hele lange fractievergadering want meestal wanneer de fractievergadering van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie begint is de fractievergadering van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie al lang afgelopen maar gisteren was dat niet het geval.

Naar men zegt is de fractievergadering van Haagse PvdAgemeenteraadsfractie lang van stof geweest vanwege het tot stand gekomen lijsttrekkerschap van Haags PvAwethouder Jetta Klijnsma in plaats van Marnix Norder.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie heeft men ook gesproken van of het goed is om te spreken over internen en externen zoals de beleidsmedewerkster van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie heeft gedaan.

Aanstaande vrijdag gaat de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een bijeenkomst hebben aangaande een lijsttrekkersdebat.

Vanmiddag gaat er in een commissievergadering van de Haagse gemeenteraad in tweede termijn worden gesproken over de structuurvisie waarbij het met name kijken is hoe de Haagse VVDgemeenteraadsfractie naar voren gaat brengen hoe ze er naar kijken want zij willen geen torremolinos aan de kust zien.

Morgen en overmorgen zijn er in de Haagse gemeenteraad twee dagen van vergadering omdat de burgemeester heeft laten weten voorstander te zijn van de vergadering in twee dagen te doen.

Vanavond gaat bij de Haagse gemeenteraadsfractie van Politieke Partij Scheveningen bekend worden dat daar een vrouwelijke lijsttrekker gaat komen.