Tuesday, October 04, 2005

4 oktober 2005

Middels de digitale snelweg is bij de oud fractievoorzitter van de Haagse gemeenteraadsfractie van Deezesenzestig te lezen hoe hij de avond heeft ervaren waarop de huidige fractievoorzitter van de Haagse gemeenteraadsfractie van Deezesenzestig lijsttrekker is geworden en zijn opvolger geen lijsttrekker is geworden.

De oud fractievoorzitter maakt melding dat zo tegen de tijden van volgend jaar hij weer de digitale draad gaat oppakken waarbij dan te verwachten is dat hij dat niet gaat doen vanuit de Haagse milieuorganisatie waar hij sinds zijn uitstappen uit de Haagse gemeenteraad directeur is.

Bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat in de Tweede Kamerfractie van het CDA CDA Tweede Kamer lid Frans de Nerée tot Babberich kan zien dat zijn zoon Maurits de Nerée tot Babberich op de achtentwintigste plek de kandidatenlijst voor de Haagse VVDgemeenteraadsfractie staat.

In het Haagse stadhuis is tegenwoordig is te bemerken dat de Haagse gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie/SGP fractievergadering heeft op de vierde etage van het Haagse stadhuis en niet meer in hun fractiekamer, naar men zegt komt dit omdat Evert de Niet altijd te hard spreekt waardoor men bij de Haagse gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie/SGP bezorgd is dat de fractievergadering in de kamer naast de fractiekamer van de ChristenUnie/SGP te beluisteren valt.

De fractiekamer van de ChristenUnie/SGP is naast de fractiekamer van de Haagse gemeenteraadsfractie van de Politieke Partij Scheveningen (PPS) waar sinds alweer enige tijd de oud fractievoorzitter van de PPS is overgestapt naar de Haagse gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie/SGP.

Te verwachten is dat de Haagse gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie/SGP uitgebreid aan het spreken is over wat Evert de Niet allemaal in de PPS voor Scheveningen heeft gedaan en nu voor Scheveningen en de ChristenUnie/SGP gaat doen want naar men zegt had Evert de Niet veel ideeën over de structuurvisie tweeduizendtwintig toen hij nog bij de Haagse gemeenteraadsfractie van de PPS was.

Te verwachten is ook dat de Haagse gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie/SGP veel belangstelling heeft het vervolg van antwoorden op vragen, aangaande ontwikkelingen in Scheveningen, die door Henk Kool zijn gesteld als fractievoorzitter van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie .

Toen Evert de Niet nog bij de Haagse gemeenteraadsfractie van de PPS aanwezig was ging het voor hem niet naar tevredenheid vooral toen hij bemerkte dat Henk Kool als fractievoorzitter van de Haagse PvdA gemeenteraadsfractie in schrift vragen had over ontwikkelingen aan de kust want het was volgens Evert de Niet meer te verwachten dat hij de vragen ging stellen in plaats van Henk Kool.

Bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie had men gedacht dat voor kandidaat nummer achtien als beleidsmedewerker bij de VVD Tweede Kamerfractiewellicht eigenlijk een hogere plaats beschikbaar was geweest maar dat is niet zo geworden.

Morgenavond om acht uur is er in het atrium van het Haagse stadhuis de negende burgemeesterslezing waarbij dan de burgemeesterslezing door Hans Wiegel gaat worden gehouden.